000 02116cam a2200577 i 4500
001 vtls000661172
003 NUKAT
005 20230215210014.0
008 060316s1984 pl a |000 0 pol c
020 _a8304016842
035 _azz2006922768
039 9 _a202302150205
_bVLOAD
_c202302140225
_dVLOAD
_c202212050015
_dAUTHORITY
_c202201111158
_dviopkr
_y200603161747
_zvapkr
040 _aKR 119/MOK
_cKR 119/MOK
_dKR 119/MOKs
_dŁ U/AG
041 0 _apol
_bfre
_bger
100 1 _aRabęcka-Brykczyńska Irena.
245 1 0 _aZ problematyki badań nad produkcją i konsumpcją żywności w Polsce /
_cIrena Rabęcka-Brykczyńska, Tadeusz Sobczak ; Polska Akademia Nauk. Instytut Historii Kultury Materialnej.
260 _aWrocław [etc.] :
_bZakład Narodowy im. Ossolińskich - Wydawnictwo Polskiej Akademii Nauk,
_c1984.
300 _a214 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aStudia i Materiały z Historii Kultury Materialnej,
_x0081-6558 ;
_vt. 57
500 _aAneks.
504 _aBibliogr. przy rozdz.
546 _aStreszcz. w j. fr. i niem.
650 _aJakość życia
_zPolska
_xhistoria.
650 _aMięso
_xprodukcja i handel
_zPolska
_yśredniowiecze.
650 _aWięźniowie
_xżywienie
_zPolska
_y19 w.
700 1 _aSobczak, Tadeusz
_c(historia).
710 2 _aPolska Akademia Nauk.
_bInstytut Historii Kultury Materialnej (Warszawa).
710 2 _aZakład Narodowy im. Ossolińskich.
_bWydawnictwo.
_4pbl
830 0 _aStudia i Materiały z Historii Kultury Materialnej
_x0081-6558
_vt. 57
920 _a83-04-01684-2
956 _aKR_119
958 _aLUBL_58
961 _aWA_392 SIEDL_001
962 _aKR_U
966 _aPOZN_U
967 _aLUBL_U
968 _aTOR_U
969 _aLUBL_KUL
970 _aWA_ITOM WA_U WA_303
971 _aL_U
972 _aWR_004 WR_U
973 _aKAT_001 KAT_U
975 _aLUBL_M
978 _aOLSZT_003
979 _aBSTOK_U
980 _aSZCZ_U
982 _aBYDG_24
999 _aVIRTUA40
_c8447
_d8447