| 000 | 01294cam a2200277 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx001873949 | ||
| 005 | 20191205122820.0 | ||
| 008 | 101115s2010 pl a |101 0 pol c | ||
| 020 | _a9788360431511 | ||
| 040 |
_aKAT U/MP _cKAT U/MP _dKAT U/DL _dKAT U/MP _dKR U/GZs |
||
| 041 | 0 |
_apol _aslo _beng |
|
| 245 | 0 | 0 |
_aHistorie kuchenne : _brola i znaczenie pożywienia w kulturze / _cpod red. Rastislavy Stoličnej, Anny Drożdż. |
| 260 |
_aCieszyn [etc] : _bUniwersytet Śląski, _c2010. |
||
| 300 |
_a368 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 490 | 1 |
_aBibliotheca Ethnologiae Europae Centralis ; _vvol. 2 |
|
| 500 | _aMateriały z konf. nauk., 19-20 czerwca 2009 r., Cieszyn. Na grzb. akronim serii: BEEC. Na s. tyt. miejsce wyd: Cieszyn, Katowice, Brno. | ||
| 504 | _aBibliogr. przy niektórych ref. Indeks. | ||
| 546 | _aTekst częśc. słowac. Streszcz. ang. przy ref. | ||
| 650 |
_aEtnobotanika _vkonferencje. _9_za1287932a4d0 |
||
| 650 |
_aZwyczaje żywieniowe _vkonferencje. _9_za2236016a4d0 |
||
| 650 |
_aŻywność _xaspekt społeczny _vkonferencje. _9_za4292953a4d0 |
||
| 700 | 1 |
_aStoličná, Rastislava. _eRed. _9_za521421a2d0 |
|
| 700 | 1 |
_aDrożdż, Anna. _eRed. _9_za1557594a2d0 |
|
| 830 | 0 |
_aBibliotheca Ethnologiae Europae Centralis _vvol. 2 _9_za4123236a8d0 |
|
| 920 | _a978-83-60431-51-1 | ||
| 999 | 0 | 0 |
_a6753 _c6455 _d6455 |