000 01294cam a2200277 i 4500
001 xx001873949
005 20191205122820.0
008 101115s2010 pl a |101 0 pol c
020 _a9788360431511
040 _aKAT U/MP
_cKAT U/MP
_dKAT U/DL
_dKAT U/MP
_dKR U/GZs
041 0 _apol
_aslo
_beng
245 0 0 _aHistorie kuchenne :
_brola i znaczenie pożywienia w kulturze /
_cpod red. Rastislavy Stoličnej, Anny Drożdż.
260 _aCieszyn [etc] :
_bUniwersytet Śląski,
_c2010.
300 _a368 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
490 1 _aBibliotheca Ethnologiae Europae Centralis ;
_vvol. 2
500 _aMateriały z konf. nauk., 19-20 czerwca 2009 r., Cieszyn. Na grzb. akronim serii: BEEC. Na s. tyt. miejsce wyd: Cieszyn, Katowice, Brno.
504 _aBibliogr. przy niektórych ref. Indeks.
546 _aTekst częśc. słowac. Streszcz. ang. przy ref.
650 _aEtnobotanika
_vkonferencje.
_9_za1287932a4d0
650 _aZwyczaje żywieniowe
_vkonferencje.
_9_za2236016a4d0
650 _aŻywność
_xaspekt społeczny
_vkonferencje.
_9_za4292953a4d0
700 1 _aStoličná, Rastislava.
_eRed.
_9_za521421a2d0
700 1 _aDrożdż, Anna.
_eRed.
_9_za1557594a2d0
830 0 _aBibliotheca Ethnologiae Europae Centralis
_vvol. 2
_9_za4123236a8d0
920 _a978-83-60431-51-1
999 0 0 _a6753
_c6455
_d6455