Biblioteka Instytutu Północnego w Olsztynie

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Historie kuchenne : rola i znaczenie pożywienia w kulturze / pod red. Rastislavy Stoličnej, Anny Drożdż.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstJęzyk: polski, słowacki Język streszczenia: angielski Serie: Bibliotheca Ethnologiae Europae Centralis ; vol. 2Szczegóły wydania: Cieszyn [etc] : Uniwersytet Śląski, 2010.Opis: 368 s. : il. ; 24 cmISBN:
  • 9788360431511
Tematy:
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Kolekcja Sygnatura Status Uwagi Kod kreskowy
pozycje dostępne na miejscu Biblioteka Instytutu Północnego w Olsztynie książka w magazynie 57628 Dostępny 57628 57628

Materiały z konf. nauk., 19-20 czerwca 2009 r., Cieszyn. Na grzb. akronim serii: BEEC. Na s. tyt. miejsce wyd: Cieszyn, Katowice, Brno.

Bibliogr. przy niektórych ref. Indeks.

Tekst częśc. słowac. Streszcz. ang. przy ref.

Biblioteka Instytutu Północnego, ul. Partyzantów 87, 10-402 Olsztyn, email: biblioteka(at)ip.olsztyn.pl