Kulinarnie przez Warmię: bibliografia adnotowana / wybór i opracowanie Małgorzata Skowrońska.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Olsztyn : Wojewódzka Biblioteka Publiczna im. Emilii Sukertowej-Biedrawiny, 2024.Opis: [36] stron : ilustracje kolorowe ; 14 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Kolekcja | Sygnatura | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
pozycje dostępne na miejscu
|
Biblioteka Instytutu Północnego w Olsztynie | książka w magazynie | 71362 | Dostępny | IPWK13398 | |
pozycje dostępne na miejscu
|
Biblioteka Instytutu Północnego w Olsztynie | książka w magazynie | 71363 | Dostępny | IPWK13397 |
Opis według okładki.
Publikacja ukazała się w ramach konferencji naukowej Dziedzictwo kulinarne Warmii, Olsztyn, Dom Polski, 19 listopada 2024 r.
Projekt współfinansowany ze środków Samorządu Województwa Warmińsko-Mazurskiego