Europejska Sieć Dziedzictwa Kulinarnego - Dziedzictwo kulinarne Warmia, Mazury, Powiśle. (Rekord nr 7142)
| 000 -LEADER | |
|---|---|
| fixed length control field | 00954cam a2200253 i 4500 |
| 001 - CONTROL NUMBER | |
| control field | ob2013000568 |
| 005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
| control field | 20191205122959.0 |
| 008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
| fixed length control field | 130315q2010 pl a |000 0 pol c |
| 020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
| International Standard Book Number | 9788375851434 |
| 040 ## - CATALOGING SOURCE | |
| Original cataloging agency | Olszt 008/MH |
| Transcribing agency | Olszt 008/MH |
| 041 0# - LANGUAGE CODE | |
| Language code of text/sound track or separate title | pol |
| -- | eng |
| -- | ger |
| -- | rus |
| 245 00 - TITLE STATEMENT | |
| Title | Europejska Sieć Dziedzictwa Kulinarnego - Dziedzictwo kulinarne Warmia, Mazury, Powiśle. |
| 246 3# - VARYING FORM OF TITLE | |
| Title proper/short title | Dziedzictwo kulinarne Warmia, Mazury, Powiśle |
| 250 ## - EDITION STATEMENT | |
| Edition statement | Wyd. 3. |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Place of publication, distribution, etc. | Olsztyn : |
| Name of publisher, distributor, etc. | Agencja Reklamowo-Wydawnicza A. Grzegorczyk, |
| Date of publication, distribution, etc. | [ca 2010]. |
| 300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
| Extent | 264 s. : |
| Other physical details | il. ; |
| Dimensions | 21 cm. |
| 500 ## - GENERAL NOTE | |
| General note | Opis wg okł. |
| 546 ## - LANGUAGE NOTE | |
| Language note | Tekst pol., ang., niem., ros. |
| 650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
| Topical term or geographic name entry element | Produkty regionalne |
| Geographic subdivision | Polska |
| -- | Warmia (region). |
| 650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
| Topical term or geographic name entry element | Produkty regionalne |
| Geographic subdivision | Polska |
| -- | Powiśle (region). |
| 650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
| Topical term or geographic name entry element | Produkty regionalne |
| Geographic subdivision | Polska |
| -- | Mazury (region). |
| 710 2# - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME | |
| Corporate name or jurisdiction name as entry element | European Network of Regional Culinary Heritage. |
| 920 ## - | |
| -- | 978-83-7585-143-4 |
| Status wycofania | Status zagubienia | Klasyfikacja | Status uszkodzenia | Blokada wypożyczeń | Kolekcja | Lokalizacja macierzysta | Lokalizacja bieżąca | Numer akcesji | Cena | il. wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Data ostatn. obejrzenia | Typ egz. | Uwaga OPAC |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Library of Congress Classification | nieuszkodzona | książka w czytelni og. | D-21/2013 | 1500.00 | 58134 | 58134 | 05/12/2019 | pozycje dostępne na miejscu | 58134 |