Biblioteka Instytutu Północnego w Olsztynie

Europejska Sieć Dziedzictwa Kulinarnego - Dziedzictwo kulinarne Warmia, Mazury, Powiśle. (Rekord nr 7142)

Szczegóły MARC
000 -LEADER
fixed length control field 00954cam a2200253 i 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field ob2013000568
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20191205122959.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 130315q2010 pl a |000 0 pol c
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9788375851434
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency Olszt 008/MH
Transcribing agency Olszt 008/MH
041 0# - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title pol
-- eng
-- ger
-- rus
245 00 - TITLE STATEMENT
Title Europejska Sieć Dziedzictwa Kulinarnego - Dziedzictwo kulinarne Warmia, Mazury, Powiśle.
246 3# - VARYING FORM OF TITLE
Title proper/short title Dziedzictwo kulinarne Warmia, Mazury, Powiśle
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement Wyd. 3.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. Olsztyn :
Name of publisher, distributor, etc. Agencja Reklamowo-Wydawnicza A. Grzegorczyk,
Date of publication, distribution, etc. [ca 2010].
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 264 s. :
Other physical details il. ;
Dimensions 21 cm.
500 ## - GENERAL NOTE
General note Opis wg okł.
546 ## - LANGUAGE NOTE
Language note Tekst pol., ang., niem., ros.
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Produkty regionalne
Geographic subdivision Polska
-- Warmia (region).
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Produkty regionalne
Geographic subdivision Polska
-- Powiśle (region).
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element Produkty regionalne
Geographic subdivision Polska
-- Mazury (region).
710 2# - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element European Network of Regional Culinary Heritage.
920 ## -
-- 978-83-7585-143-4
Egzemplarze
Status wycofania Status zagubienia Klasyfikacja Status uszkodzenia Blokada wypożyczeń Kolekcja Lokalizacja macierzysta Lokalizacja bieżąca Numer akcesji Cena il. wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Data ostatn. obejrzenia Typ egz. Uwaga OPAC
    Library of Congress Classification nieuszkodzona   książka w czytelni og.     D-21/2013 1500.00   58134 58134 05/12/2019 pozycje dostępne na miejscu 58134
Biblioteka Instytutu Północnego, ul. Partyzantów 87, 10-402 Olsztyn, email: biblioteka(at)ip.olsztyn.pl