Biblioteka Instytutu Północnego w Olsztynie

Smak Mazur : (Rekord nr 3604)

Szczegóły MARC
000 -Nagłówek
fixed length control field 01403cam a2200349 i 4500
001 - Nr kontrolny bibl., która utworzyła rek.
control field zz2006968297
003 - Siglum bibl., której nr kontr. jest w 001
control field NUKAT
005 - Data i czas ostatniej operacji
control field 20250813220018.0
008 - Elementy pola stałej długości
fixed length control field 060512s2006 pl a |000 0 pol c
020 ## - ISBN
ISBN 8391052346
dopowiedzenie (oprawa twarda)
020 ## - ISBN
ISBN 8389642670
dopowiedzenie (oprawa twarda)
035 ## - Systemowy numer kontrolny
systemowy numer kontrolny (OCoLC)749935597
035 ## - Systemowy numer kontrolny
systemowy numer kontrolny (NUKAT)zz2006968297
040 ## - Instytucja sporządzająca opis
Instytucja, która sporządziła opis OLSZT 003/WO
język katalgowania-trzyzn. kod pol
zasady opisu rda
Instytucja, która sporządziła rekord OLSZT 003/WO
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WR O/ZWs
-- OLSZT 003/bak
-- OLSZT 008/bak
245 00 - Tytuł właściwy i oznaczenie odpow.
tytuł Smak Mazur :
dodatek do tytułu kuchnia dawnych Prus Wschodnich /
dod. inf. ze s. tyt./ozn. odpow. wyboru dokonał Tadeusz Ostojski ; opracował i wstępem opatrzył Rafał Wolski.
246 30 - Inne formy tytułu, wariant tytułu
tytuł Kuchnia dawnych Prus Wschodnich
260 ## - Adres wydawniczy
miejsce wydania, dystrybucji itp. Warszawa :
nazwa wydawcy, dystrybutora itp. Baobab ;
miejsce wydania, dystrybucji itp. Dąbrówno :
nazwa wydawcy, dystrybutora itp. Retman,
data wydania, dystrybucji itp. 2006.
300 ## - Opis fizyczny
objętość i/lub forma materiału 137, [6] stron :
inne szczegóły opisu fizycznego ilustracje ;
format 25 cm.
336 ## - Content Type
Term Tekst
Code txt
Source rdacontent
337 ## - Media Type
Term Bez urządzenia pośredniczącego
Code n
Source rdamedia
338 ## - Carrier Type
Term Wolumin
Code nc
Source rdacarrier
490 1# - Tytuł serii i ks. wielotom.-nie do wysz.
oznaczenie serii Moja Biblioteka Mazurska ;
numer woluminu nr 7
504 ## - Uwaga o bibliografii
uwaga o bibliografii Bibliografia na stronie [138].
650 #7 - Hasło przedmiotowe-nazwa pospolita
nazwa pospolita lub geogr. Kuchnia
określnik geograficzny Polska
-- Mazury (region).
źródło hasła kaba
9 (RLIN) 30775
700 1# - Hasło dodatkowe - nazwa osobowa
nazwa osobowa Ostojski, Tadeusz
daty biograficzne (1925-2008).
rodzaj współpracy Wybór
9 (RLIN) 12698
700 1# - Hasło dodatkowe - nazwa osobowa
nazwa osobowa Wolski, Rafał
daty biograficzne (1968- ).
rodzaj współpracy Opracowanie
-- Wstęp
9 (RLIN) 30696
710 2# - Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbior.
nazwa ciała zbior. lub nazwa geogr. Retman, Waldemar Mierzwa.
rodzaj współpracy Wydawca
kod rodzaju współpracy pbl
9 (RLIN) 12690
710 2# - Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbior.
nazwa ciała zbior. lub nazwa geogr. Wydawnictwo Baobab.
rodzaj współpracy Wydawca
kod rodzaju współpracy pbl
9 (RLIN) 25026
830 #0 - Hasło dod. serii i op. ks. wielotom. -tyt
tytuł Moja Biblioteka Mazurska
oznaczenie tomu nr 7
9 (RLIN) 12689
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Koha item type książki
Egzemplarze
Status wycofania Status zagubienia Klasyfikacja Status uszkodzenia Blokada wypożyczeń Kolekcja Lokalizacja macierzysta Lokalizacja bieżąca Data nabycia Numer akcesji Źródło akcesji Cena Nr inwentarzowy Sygnatura Kod kreskowy Date last seen Price effective from Typ egz. Uwaga OPAC il. wypożyczeń
    Library of Congress Classification nieuszkodzona   książka w magazynie       W-47/2006   3900.00   53436 53436 05/12/2019 05/12/2019 pozycje niewypożyczane 53436  
    Dewey Decimal Classification nieuszkodzona   książka w magazynie Biblioteka Instytutu Północnego w Olsztynie Biblioteka Instytutu Północnego w Olsztynie 29/07/2025 K-43/2006 kupno 39.00 53430 53430 IPWK16368 05/12/2019 05/12/2019 pozycje dostępne na miejscu  
Biblioteka Instytutu Północnego, ul. Partyzantów 87, 10-402 Olsztyn, email: biblioteka(at)ip.olsztyn.pl