Komturzy, rajcy, żupani / (Rekord nr 18851)
| 000 -Nagłówek | |
|---|---|
| fixed length control field | 01458cam a2200349 i 4500 |
| 001 - Nr kontrolny bibl., która utworzyła rek. | |
| control field | vtls000628982 |
| 003 - Siglum bibl., której nr kontr. jest w 001 | |
| control field | NUKAT |
| 005 - Data i czas ostatniej operacji | |
| control field | 20250526220030.0 |
| 008 - Elementy pola stałej długości | |
| fixed length control field | 060127s2005 pl a |000 0dpol c |
| 020 ## - ISBN | |
| ISBN | 8386206934 |
| 035 ## - Systemowy numer kontrolny | |
| systemowy numer kontrolny | zz2006921052 |
| 040 ## - Instytucja sporządzająca opis | |
| Instytucja, która sporządziła opis | GD U/DC |
| Instytucja, która sporządziła rekord | GD U/DC |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | GD U/KMs |
| -- | WR O/KSs |
| -- | LUBL U/AW |
| 041 0# - Kod nazwy języka dokumentu | |
| Język tekstu | pol |
| Język streszczeń | ger |
| 245 00 - Tytuł właściwy i oznaczenie odpow. | |
| tytuł | Komturzy, rajcy, żupani / |
| dod. inf. ze s. tyt./ozn. odpow. | pod red. Błażeja Śliwińskiego ; Zakład Historii Średniowiecza Polski i Nauk Pomocniczych Historii Uniwersytetu Gdańskiego, Muzeum Zamkowe w Malborku. |
| 260 ## - Adres wydawniczy | |
| miejsce wydania, dystrybucji itp. | Malbork : |
| nazwa wydawcy, dystrybutora itp. | Muzeum Zamkowe w Malborku, |
| data wydania, dystrybucji itp. | 2005. |
| 300 ## - Opis fizyczny | |
| objętość i/lub forma materiału | 538 s., [1] k. tab. złoż. : |
| inne szczegóły opisu fizycznego | il. ; |
| format | 22 cm. |
| 336 ## - Content Type | |
| Term | Tekst |
| Code | txt |
| Source | rdacontent |
| 337 ## - Media Type | |
| Term | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Code | n |
| Source | rdamedia |
| 338 ## - Carrier Type | |
| Term | Wolumin |
| Code | nc |
| Source | rdacarrier |
| 490 1# - Tytuł serii i ks. wielotom.-nie do wysz. | |
| oznaczenie serii | Studia z Dziejów Średniowiecza, |
| ISSN | 2084-4492 ; |
| numer woluminu | nr 11 |
| 546 ## - Uwaga o języku opisywanego materiału | |
| uwaga o języku | Streszcz. niem. |
| 651 #7 - Hasło przedmiotowe-nazwa geogr. | |
| nazwa geograficzna | Polska |
| określnik chronologiczny | średniowiecze. |
| źródło hasła | kaba |
| 9 (RLIN) | 14631 |
| 651 #4 - Hasło przedmiotowe-nazwa geogr. | |
| nazwa geograficzna | Pomorze Gdańskie (Polska ; region) |
| określnik chronologiczny | średniowiecze. |
| 9 (RLIN) | 16027 |
| 651 ## - Hasło przedmiotowe-nazwa geogr. | |
| nazwa geograficzna | Państwo Krzyżackie. |
| 9 (RLIN) | 3356 |
| 700 1# - Hasło dodatkowe - nazwa osobowa | |
| nazwa osobowa | Śliwiński, Błażej |
| daty biograficzne | (1954- ). |
| rodzaj współpracy | Red. |
| 9 (RLIN) | 15855 |
| 710 2# - Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbior. | |
| nazwa ciała zbior. lub nazwa geogr. | Uniwersytet Gdański. |
| nazwa jednostki podrzędnej | Zakład Historii Średniowiecza Polski i Nauk Pomocniczych Historii. |
| 9 (RLIN) | 15980 |
| 710 2# - Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbior. | |
| nazwa ciała zbior. lub nazwa geogr. | Muzeum Zamkowe (Malbork). |
| 9 (RLIN) | 12887 |
| 830 #0 - Hasło dod. serii i op. ks. wielotom. -tyt | |
| tytuł | Studia z Dziejów Średniowiecza |
| nukat | 2084-4492 |
| oznaczenie tomu | Nr 11 |
| 9 (RLIN) | 15981 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Source of classification or shelving scheme | Dewey Decimal Classification |
| Koha item type | pozycje dostępne na miejscu |
| Status wycofania | Status zagubienia | Klasyfikacja | Status uszkodzenia | Blokada wypożyczeń | Kolekcja | Lokalizacja macierzysta | Lokalizacja bieżąca | Data nabycia | Numer akcesji | Źródło akcesji | Cena | Nr inwentarzowy | il. wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Date last seen | Price effective from | Typ egz. |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dewey Decimal Classification | nieuszkodzona | książka w magazynie | Biblioteka Instytutu Północnego w Olsztynie | Biblioteka Instytutu Północnego w Olsztynie | 22/02/2022 | K-22/2022 | kupno | 10.00 | 70300 | 70300 | IPWK08231 | 18/06/2024 | 18/06/2024 | pozycje dostępne na miejscu |